Výrobek použitý v receptu
Kategorie:
- 
                    Druh jídla:
                    
                    	
Drůbež
 - 
                    Příležitost:
					
						
Párty
 - 
                    Sezóna:
					
						
Grilovačka
 - 
                    Způsob vaření:
                    
                    	
Grilování
 
Bylinkové kuřecí řízky
Suroviny pro 4 osoby:
- 1 lžička koření Bazalka Avokádo
 - 1 lžička koření Pepř černý mletý Avokádo
 - 1 lžička koření Petrželová nať Avokádo
 - 1 lžička směsi Kuře gril Avokádo
 - 1 lžička Bylinková sůl Avokádo
 - 4 lžíce olivového oleje
 - 2 lžíce citrónové šťávy
 - 4 kuřecí prsa
 - 2 plátky toastového chleba
 - 2 lžíce octu
 - 2 najemno nakrájené červené cibule
 - 1 lžička čerstvé nebo sušené maty
 - 1 lžička estragonu
 
Způsob přípravy
Chléb nakrajíme na kostky a smícháme spolu s cibulí, kořením, olejem, octem a citronovou štávou.
Maso omyjeme, osušíme, jemně rozklepeme a dochutíme kořenícím přípravkem Kuře gril.
Maso grilujeme cca 5 minut po každé straně a podáváme s přípravenou pastou a salátem.

            



