Kategorie:
-
Druh jídla:
Přílohy
-
Příležitost:
Pro každý den
-
Sezóna:
Celý rok
-
Způsob vaření:
Smažení
Krokety s ovčím sýrem
Suroviny pro 4 osoby:
- 2 lžičky směsi Bramborák Avokádo
- olej na smažení
- 500 g vařených brambor
- 200 g ovčího sýru
- 5 vajec
- 2 lžic nasekané petrželové natě
- 4 sklenice vařené rýže
- strouhanka
Způsob přípravy
Brambory a ovčí sýr rozmačkáme. Přidáme 4 vejce, rýži, petrželku a kořenící přípravek na Bramborák. Dobře promícháme. Z těsta formujeme krokety, obalujeme v rozmíchaném vejci a strouhance a smažíme dozlatova.
Podáváme jako přílohu k masům.