Kategorie:
-
Druh jídla:
Drůbež
-
Příležitost:
Pro každý den
-
Sezóna:
Grilovačka
-
Způsob vaření:
Grilování
KRŮTÍ NA GRILU S CUKETOVÝM RAGÚ
Suroviny
- 1 balení Marináda pikantní medová Avokádo
- 4 steaky z krůtích prsou
na cuketové ragú
- Oregáno Avokádo
- olivový olej
- 2 mrkve
- sůl a pepř
- 200 gramů mozzarelly
- 2 velké cibule
- 3 středně velké cukety
- 2 barevné papriky
Způsob přípravy
Krůtí steaky naložte do Medové pikantní marinády a nechejte odpočívat v lednici. Ideálně minimálně 12 hodin. Poté grilujte.
Cukety nakrájejte na dlouhé podélné plátky, stejně tak mrkev. Cibuli nakrájejte nahrubo nebo na půlkolečka, papriky na kousky. Všechno společně vhoďte na rozpálenou pánev s olivovým olejem a opékejte dokud cukety nezměknou. Ochuťte solí, pepřem a sušeným oreganem. Promíchejte a přendejte na talíře nebo do mísy. Přidejte natrhanou mozzarellu. Podávejte s grilovanými krůtími steaky.