KRŮTÍ NA GRILU S CUKETOVÝM RAGÚ
Suroviny
-
1 balení Marináda pikantní medová Avokádo
-
4 steaky z krůtích prsou
na cuketové ragú
-
Oregáno Avokádo
-
olivový olej
-
2 mrkve
-
sůl a pepř
-
200 gramů mozzarelly
-
2 velké cibule
-
3 středně velké cukety
-
2 barevné papriky
Způsob přípravy
Krůtí steaky naložte do Medové pikantní marinády a nechejte odpočívat v lednici. Ideálně minimálně 12 hodin. Poté grilujte.
Cukety nakrájejte na dlouhé podélné plátky, stejně tak mrkev. Cibuli nakrájejte nahrubo nebo na půlkolečka, papriky na kousky. Všechno společně vhoďte na rozpálenou pánev s olivovým olejem a opékejte dokud cukety nezměknou. Ochuťte solí, pepřem a sušeným oreganem. Promíchejte a přendejte na talíře nebo do mísy. Přidejte natrhanou mozzarellu. Podávejte s grilovanými krůtími steaky.