KRŮTÍ NA GRILU S CUKETOVÝM RAGÚ

Kategorie:

Druh jídla: Drůbež
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Grilovačka
Způsob vaření: Grilování

Suroviny

  • 1 balení Marináda pikantní medová Avokádo
  • 4 steaky z krůtích prsou

na cuketové ragú

  • Oregáno Avokádo
  • olivový olej
  • 2 mrkve
  • sůl a pepř
  • 200 gramů mozzarelly
  • 2 velké cibule
  • 3 středně velké cukety
  • 2 barevné papriky

Způsob přípravy

Krůtí steaky naložte do Medové pikantní marinády a nechejte odpočívat v lednici. Ideálně minimálně 12 hodin. Poté grilujte.

Cukety nakrájejte na dlouhé podélné plátky, stejně tak mrkev. Cibuli nakrájejte nahrubo nebo na půlkolečka, papriky na kousky. Všechno společně vhoďte na rozpálenou pánev s olivovým olejem a opékejte dokud cukety nezměknou. Ochuťte solí, pepřem a sušeným oreganem. Promíchejte a přendejte na talíře nebo do mísy. Přidejte natrhanou mozzarellu. Podávejte s grilovanými krůtími steaky.