Kategorie:
-
Druh jídla:
Vepřové maso
-
Příležitost:
Pro každý den
-
Sezóna:
Grilovačka
-
Způsob vaření:
Grilování
GRILOVANÁ ŽEBRA S BRUSINKOVÝM KŘENEM
Suroviny
- 1 velká cibule
- 5 lžic Marináda Gril Avokádo
- 6 stroužků česneku
- 3 kg vepřových žeber
- 500 ml piva
k podávání
- Křen Brusinkový Avokádo
- Nákladané cornichons
Způsob přípravy
Připravte si větší krabičku nebo pekáč, do kterého vejdou všechny žebra. Ta nakrájejte na menší kousky, podél žeberních kostí. Nechejte je stranou a připravte marinádu. Cibuli nakrájejte najemno, česnek prolisujte. Smíchejte s pivem a marinádou Avokádo. Do této směsi naložte připravená žebra a nechejte je marinovat minimálně 24 hodin. Občas obracejte. Musí být v lednici. Hodinu před grilování vyndejte z lednice a nechejte ohřát na pokojovou teplotu. Grilujte, dokud není maso hotové. Podávejte s brusinkovým křenem a nakládanými cornichons.