GRILOVANÁ ŽEBRA S BRUSINKOVÝM KŘENEM

Kategorie:

Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Grilovačka
Způsob vaření: Grilování

Suroviny

  • 1 velká cibule
  • 5 lžic Marináda Gril Avokádo
  • 6 stroužků česneku
  • 3 kg vepřových žeber
  • 500 ml piva

k podávání

  • Křen Brusinkový Avokádo
  • Nákladané cornichons

Způsob přípravy

 

Připravte si větší krabičku nebo pekáč, do kterého vejdou všechny žebra. Ta nakrájejte na menší kousky, podél žeberních kostí. Nechejte je stranou a připravte marinádu. Cibuli nakrájejte najemno, česnek prolisujte. Smíchejte s pivem a marinádou Avokádo. Do této směsi naložte připravená žebra a nechejte je marinovat minimálně 24 hodin. Občas obracejte. Musí být v lednici. Hodinu před grilování vyndejte z lednice a nechejte ohřát na pokojovou teplotu. Grilujte, dokud není maso hotové. Podávejte s brusinkovým křenem a nakládanými cornichons.