GRILOVANÁ ŽEBRA S BRUSINKOVÝM KŘENEM
Suroviny
-
1 velká cibule
-
5 lžic Marináda Gril Avokádo
-
6 stroužků česneku
-
3 kg vepřových žeber
-
500 ml piva
k podávání
-
Křen Brusinkový Avokádo
-
Nákladané cornichons
Způsob přípravy
Připravte si větší krabičku nebo pekáč, do kterého vejdou všechny žebra. Ta nakrájejte na menší kousky, podél žeberních kostí. Nechejte je stranou a připravte marinádu. Cibuli nakrájejte najemno, česnek prolisujte. Smíchejte s pivem a marinádou Avokádo. Do této směsi naložte připravená žebra a nechejte je marinovat minimálně 24 hodin. Občas obracejte. Musí být v lednici. Hodinu před grilování vyndejte z lednice a nechejte ohřát na pokojovou teplotu. Grilujte, dokud není maso hotové. Podávejte s brusinkovým křenem a nakládanými cornichons.