Kategorie:
-
Druh jídla:
Mletá masa
-
Příležitost:
Pro každý den
-
Sezóna:
Celý rok
-
Způsob vaření:
Pečení
KAPUSTIČKY V MLETÉM MASU
Suroviny
- 1 balení směsi Mletá masa Avokádo
- sůl podle chuti
- 1 vejce
- 50 gramů parmezánu
- 700 gramů mletého masa (vepřové a hovězí)
- 500 gramů růžičkové kapusty
- strouhanka podle potřeby
Způsob přípravy
Mleté maso ochuťte kořením. Přidejte vejce, parmezán a promíchejte. Podle potřeby zahustěte strouhankou. Můžete přidat i špetku soli. Kuličky růžičkové kapusty zbavte nehezkých listů a odkrojte ztvrdlý stonek. Každou kapustu zabalte do tenké vrstvy mletého masa. Pěkně utlačte a skládejte do pekáče. Podlijte 1 deci vody a přiklopte víkem. Pečte na 170 °C přibližně 30 minut. Nakonec odklopte víko a ještě 10 minut dopečte dozlatova.