Kategorie:
-
Druh jídla:
Bezmasá a zeleninová jídla
-
Příležitost:
Pro každý den
-
Sezóna:
Celý rok
-
Způsob vaření:
Vaření
Veganská škvarková pomazánka
Suroviny
- špetka Kmín drcený Avokádo
- 1 lžička Majoránka Avokádo
- 1 velká cibule
- 6 stroužků česneku
- sůl a pepř
- 2 lžíce Hořčice Česká Avokádo
- trocha olivového oleje
- 150 gramů loupané pohanky
Způsob přípravy
Na lžíci olivového oleje orestujte najemno nakrájenou cibulku a nasekaný česnek dozlatova. Přidejte doměkka uvařenou a vychladlou pohanku. Ochuťte solí, pepřem, hořčicí, majoránkou a špetkou kmínu. Promíchejte a podávejte.