Kategorie:
-
Druh jídla:
Drůbež
-
Příležitost:
Pro každý den
-
Sezóna:
Celý rok
-
Způsob vaření:
Pečení
Sendvič s pomalu pečenými krůtími prsy
Suroviny
- balení směsi Gurmán Avokádo
- 5 lžic slunečnicového oleje
- krůtí prsa
- 1 dcl vody
na servírování
- Hořčice Česká Avokádo
- rajčata
- plátky kváskového chleba
- salátové listy
Způsob přípravy
Krůtí prsa omyjte, osušte. Koření rozmíchejte v oleji a směsí potřete celá prsa. Nechejte pár hodin marinovat v lednici. Poté dejte do pekáče, zalijte vodou a dejte péct, přikryté víkem, na 150 °C. Pečte přibližně 3 až 4 hodiny, dokud není maso měkké.
Jedním z využití pomalu pečeného krůtího masa jsou jednoduché sendviče.
Plátky chleba namažte hořčicí, položte rajče, salát a plátek krůtího masa. Přiklopte dalším plátkem chleba.