Sendvič s pomalu pečenými krůtími prsy
Suroviny
-
balení směsi Gurmán Avokádo
-
5 lžic slunečnicového oleje
-
krůtí prsa
-
1 dcl vody
na servírování
-
Hořčice Česká Avokádo
-
rajčata
-
plátky kváskového chleba
-
salátové listy
Způsob přípravy
Krůtí prsa omyjte, osušte. Koření rozmíchejte v oleji a směsí potřete celá prsa. Nechejte pár hodin marinovat v lednici. Poté dejte do pekáče, zalijte vodou a dejte péct, přikryté víkem, na 150 °C. Pečte přibližně 3 až 4 hodiny, dokud není maso měkké.
Jedním z využití pomalu pečeného krůtího masa jsou jednoduché sendviče.
Plátky chleba namažte hořčicí, položte rajče, salát a plátek krůtího masa. Přiklopte dalším plátkem chleba.