Kategorie:
- 
                    Druh jídla:
                    
                    	Bezmasá a zeleninová jídla 
- 
                    Příležitost:
					
						Pro každý den 
- 
                    Sezóna:
					
						Celý rok 
- 
                    Způsob vaření:
                    
                    	Smažení 
Květákové placičky
Suroviny
- 120 gramů strouhanky
- 3 vejce
- 1 lžička soli
- 120 gramů parmezánu
- 2 lžíce Libeček
- 450 gramů vařeného květáku
Způsob přípravy
Vařený květák rozmixujte nahrubo nebo nasekejte nožem. Přidejte vejce, strouhanku a nahrubo nastrouhaný parmezán. Ochuťte solí a sušeným libečkem. Umíchejte těsto, které nebude téměř lepit. Smažte na malé vrstvě oleje, z obou stran. Podávejte ke grilování, kde se dá prohřát na grilu nebo k salátu. Jsou výborné istudené, jako svačina na výlet

 
            