Výrobek použitý v receptu
Kategorie:
-
Druh jídla:
Saláty a zálivky
-
Příležitost:
Pro každý den
-
Sezóna:
Grilovačka
-
Způsob vaření:
Grilování
SALÁT S GRILOVANÝM PSTRUHEM A BRAMBORY
Suroviny
- 1 balení směsi Grilovací s bylinkami Avokádo
- sůl podle chuti
- 150 gramů parmazánu
- 100 gramů másla
- 800 gramů brambor
- Pepř barevný Mlýnek Avokádo
- 3 lžíce Hořčice Francouzská Avokádo
- 400 gramů filet ze pstruha lososovitého
- hrst pažitky
- 200 gramů drobných listových salátů
Způsob přípravy
Rybu okořeňte grilovacím kořením s bylinkami.Připravte si vařené brambory - můžou být teplé nebo studené. Dejte je do mísy, přidejte kousky grilované ryby, listové saláty, sýr, hořčici a pažitku. Zalijte rozpuštěným, lehce prochladlým máslem. Podle chuti osolte a opepřete, promíchejte a ihned podávejte.