SALÁT S GRILOVANÝM PSTRUHEM A BRAMBORY
Suroviny
-
1 balení směsi Grilovací s bylinkami Avokádo
-
sůl podle chuti
-
150 gramů parmazánu
-
100 gramů másla
-
800 gramů brambor
-
Pepř barevný Mlýnek Avokádo
-
3 lžíce Hořčice Francouzská Avokádo
-
400 gramů filet ze pstruha lososovitého
-
hrst pažitky
-
200 gramů drobných listových salátů
Způsob přípravy
Rybu okořeňte grilovacím kořením s bylinkami.Připravte si vařené brambory - můžou být teplé nebo studené. Dejte je do mísy, přidejte kousky grilované ryby, listové saláty, sýr, hořčici a pažitku. Zalijte rozpuštěným, lehce prochladlým máslem. Podle chuti osolte a opepřete, promíchejte a ihned podávejte.