Výrobek použitý v receptu
Kategorie:
-
Druh jídla:
Saláty a zálivky
-
Příležitost:
Pro každý den
-
Sezóna:
Grilovačka
-
Způsob vaření:
Grilování
Salát s flank steakem
Suroviny
- Mořská sůl Mlýnek Avokádo
- olivový olej
- Steak se zeleným a růžovým pepřem
- 600 gramů hovězího flank steaku
na salát
- Salátová zálivka Bylinková Avokádo
- 150 gramů cherry rajčat
- olivový olej
- 300 gramů směsi salátových listů
- sedmikrásky
Způsob přípravy
Salát promíchejte s cherry rajčaty překrojenými na polovinu. Vmíchejte sedmikrásky. Salátovou zálivku připravte promícháním 5 lžícemi vody a 1 lžící oleje. Vymíchejte metličkou a přelejte přes salát. Maso nakrájejte na tenké plátky a podávejte na salátu.