Salát s flank steakem

Kategorie:

Druh jídla: Saláty a zálivky
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Grilovačka
Způsob vaření: Grilování

Suroviny

  • Mořská sůl Mlýnek Avokádo
  • olivový olej
  • Steak se zeleným a růžovým pepřem
  • 600 gramů hovězího flank steaku

na salát

  • Salátová zálivka Bylinková Avokádo
  • 150 gramů cherry rajčat
  • olivový olej
  • 300 gramů směsi salátových listů
  • sedmikrásky

Způsob přípravy

 

Salát promíchejte s cherry rajčaty překrojenými na polovinu. Vmíchejte sedmikrásky. Salátovou zálivku připravte promícháním 5 lžícemi vody a 1 lžící oleje. Vymíchejte metličkou a přelejte přes salát. Maso nakrájejte na tenké plátky a podávejte na salátu.