Výrobek použitý v receptu
Kategorie:
- 
                    Druh jídla:
                    
                    	
Drůbež
 - 
                    Příležitost:
					
						
Pro každý den
 - 
                    Sezóna:
					
						
Celý rok
 - 
                    Způsob vaření:
                    
                    	
Vaření
 
Dušené krůtí paličky s houbami
Suroviny pro 4 osoby
- Bobkový list Avokádo
 - Pepř černý celý Avokádo
 - Tymián Avokádo
 - 1 balení Marináda Bylinková Avokádo
 - 100 ml olivového oleje
 - 2 lžíce medu
 - sůl podle chuti
 - 200 ml červeného vína
 - 10 cherry rajčátek
 - 1 nakrájená cibule
 - 100 g očištěných lišek
 - 100 g očištěných hřibů
 - 4 stroužky česneku, nakrájené na plátky
 - 100 ml slepičího vývaru
 - 8 krůtích paliček, nakrájených na malé kousky
 - 100 g uzené slaniny, nakrájené na nudličky
 
Způsob přípravy
Krůtí paličky vykostíme, maso nakrájíme na malé kousky a naložíme do marinády.
V hrnci osmažíme slaninu s olivovým olejem, cibulí, česnekem, liškami a houbami. Poté přidáme naložené maso. Když se zčervená zalijeme je vínem a vývarem, přidáme bobkový list a dusíme doměkka.
Před koncem vaření přidáme med a cherry rajčátky a vše dochutíme tymiánem a rozdrceným pepřem.

            


