Dušené krůtí paličky s houbami
			
		 
		
		
			
				
					
                        						
                            Suroviny pro 4 osoby
							
                                                                    - 
                                          Bobkový list Avokádo                                    
- 
                                          Pepř černý celý Avokádo                                    
- 
                                          Tymián Avokádo                                    
- 
                                        1 balení Marináda Bylinková Avokádo                                    
- 
                                        100 ml olivového oleje                                    
- 
                                        2 lžíce medu                                    
- 
                                          sůl podle chuti                                    
- 
                                        200 ml červeného vína                                    
- 
                                        10  cherry rajčátek                                    
- 
                                        1  nakrájená cibule                                    
- 
                                        100 g očištěných lišek                                    
- 
                                        100 g očištěných hřibů                                    
- 
                                        4 stroužky česneku, nakrájené na plátky                                    
- 
                                        100 ml slepičího vývaru                                    
- 
                                        8  krůtích paliček, nakrájených na malé kousky                                    
- 
                                        100 g uzené slaniny, nakrájené na nudličky                                    
 
						
                            						
					 
					
				 
			 
			
                Způsob přípravy
				
                    Krůtí paličky vykostíme, maso nakrájíme na malé kousky a naložíme do marinády. 
V hrnci osmažíme slaninu s olivovým olejem, cibulí, česnekem, liškami a houbami. Poté přidáme naložené maso. Když se zčervená zalijeme je vínem a vývarem, přidáme bobkový list a dusíme doměkka. 
Před koncem vaření přidáme med a cherry rajčátky a vše dochutíme tymiánem a rozdrceným pepřem.