Výrobek použitý v receptu
Kategorie:
-
Druh jídla:
Hovězí a telecí maso
-
Příležitost:
Slavnostní menu
-
Sezóna:
Grilovačka
-
Způsob vaření:
Grilování
Grilované medailonky se salátem ze špenátu
Suroviny
- Mořská sůl Mlýnek Avokádo
- 650 g hovězí svíčkové
- 1 lžíce Pepř barevný Mlýnek Avokádo
- 2 lžíce Hořčice Delikates Avokádo
- 3 lžíce přepuštěného másla
Salát
- 1 Salátová zálivka Italská Avokádo
- 10 cherry rajčat
- 1 červené cibule
- 200 g omytého čerstvého špenátu
Způsob přípravy
Maso rozdělíme na 8 kusů, protřeme hořčicí a posypeme čerstvě namletým pepřem. Takto připravené medailonky potřeme přepuštěným máslem a prudce grilujeme.
Ve velké misce promícháme umytý špenát, rozpůlená rajčata a nakrájenou cibuli. Zálivku připravíme podle návodu na obale a promícháme se zeleninou.
Grilované hovězí medailovky podáváme se salátem a opečenou bagetkou.