Grilované medailonky se salátem ze špenátu
Suroviny
-
Mořská sůl Mlýnek Avokádo
-
650 g hovězí svíčkové
-
1 lžíce Pepř barevný Mlýnek Avokádo
-
2 lžíce Hořčice Delikates Avokádo
-
3 lžíce přepuštěného másla
Salát
-
1 Salátová zálivka Italská Avokádo
-
10 cherry rajčat
-
1 červené cibule
-
200 g omytého čerstvého špenátu
Způsob přípravy
Maso rozdělíme na 8 kusů, protřeme hořčicí a posypeme čerstvě namletým pepřem. Takto připravené medailonky potřeme přepuštěným máslem a prudce grilujeme.
Ve velké misce promícháme umytý špenát, rozpůlená rajčata a nakrájenou cibuli. Zálivku připravíme podle návodu na obale a promícháme se zeleninou.
Grilované hovězí medailovky podáváme se salátem a opečenou bagetkou.