Výrobek použitý v receptu
Kategorie:
-
Druh jídla:
Vepřové maso
-
Příležitost:
Párty
-
Sezóna:
Grilovačka
-
Způsob vaření:
Grilování
Grilované steaky z hovězí svíčkové
Suroviny
- Pepř barevný celý Avokádo
- Mořská sůl Mlýnek Avokádo
- 4 lžíce olivového oleje
- 4 snítky čerstvého rozmarýnu
- 1 balení Steak Avokádo
- 4 stroužků česneku
- 4 steaky z hovězí svíčkové (po 200 g)
- 1 lžíce Rozmarýn Avokádo
Způsob přípravy
Nejprve si připravíme marinádu. Nadrobno nasekaný stoužek česneku smícháme s lžičkou namletého barevného pepře a sušeným rozmarýnem a olivovým olejem a důkladně promíchejte. Steaky opláchneme, osušíme a potřeme mariádou, na každý položíme snítku rozmarýnu. A marinujeme v chladničce 12 hodin. Hodinu před grilováním maso vyndáme a necháme vydýchat. Grilujeme po obou stranách 6-8 minut. Hotové maso zabalíme do alobalu a necháme 10 minut stát. Podábáme s grilovanou zeleninou a oblíbeným dipem.