Grilované steaky z hovězí svíčkové
Suroviny
-
Pepř barevný celý Avokádo
-
Mořská sůl Mlýnek Avokádo
-
4 lžíce olivového oleje
-
4 snítky čerstvého rozmarýnu
-
1 balení Steak Avokádo
-
4 stroužků česneku
-
4 steaky z hovězí svíčkové (po 200 g)
-
1 lžíce Rozmarýn Avokádo
Způsob přípravy
Nejprve si připravíme marinádu. Nadrobno nasekaný stoužek česneku smícháme s lžičkou namletého barevného pepře a sušeným rozmarýnem a olivovým olejem a důkladně promíchejte. Steaky opláchneme, osušíme a potřeme mariádou, na každý položíme snítku rozmarýnu. A marinujeme v chladničce 12 hodin. Hodinu před grilováním maso vyndáme a necháme vydýchat. Grilujeme po obou stranách 6-8 minut. Hotové maso zabalíme do alobalu a necháme 10 minut stát. Podábáme s grilovanou zeleninou a oblíbeným dipem.