Výrobek použitý v receptu
Kategorie:
-
Druh jídla:
Vepřové maso
-
Příležitost:
Párty
-
Sezóna:
Grilovačka
-
Způsob vaření:
Grilování
Grilovaná krkovička v hořčičné marinádě
Suroviny
- 1 lžičky Paprika sladká mletá Avokádo
- Mořská sůl Mlýnek Avokádo
- 5 lžic olivového oleje
- 2 lžičky medu
- 4 stroužky česneku
- 1 lžíce Krkovička Avokádo
- Pepř barevný Mlýnek Avokádo
- 700 g krkovičky
- 1 lžíce Hořčice Ruská Avokádo
- 2 lžíce Hořčice Francouzská Avokádo
Způsob přípravy
Všechny ingredience na marinádu důkladně promícháme. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky o tloušťce 1 cm. Maso zalijeme marinádou, přiklopíme pokličkou a necháme naležet přes noc v chladničce. Plátky grilujeme z každé strany 12-15 minut, občas potřeme zbylou marinádou.