Grilovaná krkovička v hořčičné marinádě
Suroviny
-
1 lžičky Paprika sladká mletá Avokádo
-
Mořská sůl Mlýnek Avokádo
-
5 lžic olivového oleje
-
2 lžičky medu
-
4 stroužky česneku
-
1 lžíce Krkovička Avokádo
-
Pepř barevný Mlýnek Avokádo
-
700 g krkovičky
-
1 lžíce Hořčice Ruská Avokádo
-
2 lžíce Hořčice Francouzská Avokádo
Způsob přípravy
Všechny ingredience na marinádu důkladně promícháme. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky o tloušťce 1 cm. Maso zalijeme marinádou, přiklopíme pokličkou a necháme naležet přes noc v chladničce. Plátky grilujeme z každé strany 12-15 minut, občas potřeme zbylou marinádou.