Grilovaná krkovička v hořčičné marinádě

Kategorie:

Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Párty
Sezóna: Grilovačka
Způsob vaření: Grilování

Suroviny

  • 1 lžičky Paprika sladká mletá Avokádo
  • Mořská sůl Mlýnek Avokádo
  • 5 lžic olivového oleje
  • 2 lžičky medu
  • 4 stroužky česneku
  • 1 lžíce Krkovička Avokádo
  • Pepř barevný Mlýnek Avokádo
  • 700 g krkovičky
  • 1 lžíce Hořčice Ruská Avokádo
  • 2 lžíce Hořčice Francouzská Avokádo

Způsob přípravy

Všechny ingredience na marinádu důkladně promícháme. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky o tloušťce 1 cm. Maso zalijeme marinádou, přiklopíme pokličkou a necháme naležet přes noc v chladničce. Plátky grilujeme z každé strany 12-15 minut, občas potřeme zbylou marinádou.