Kategorie:
-
Druh jídla:
Bezmasá a zeleninová jídla
-
Příležitost:
Párty
-
Sezóna:
Grilovačka
-
Způsob vaření:
Bez vaření
Asijská mangová salsa
Suroviny
- Chilli mleté Avokádo
- Zázvor mletý Avokádo
- Mořská sůl Mlýnek Avokádo
- 1 lžička olivového oleje
- 1 mango
- 1 jarní cibulka
- 1 červená cibule
- čerstvý koriandr
- 1 limety
- 1 rajče
- 1 paprika
Způsob přípravy
Mango odkrojíme od pecky, nakrojíme na kostičky a slupku sloupneme. V míse smícháme rajče nakrájené na kostičky, červenou cibuli nakrájenou na půlkolečka, jarní cibulku na kolečka, papriku na drobné kostičky. Zakápneme olejem a limetovou šťávou, okořením trochou chilli a zázvoru, špetkou solí. Nakonec přidáme mango a promícháme. Podáváme posypané čerstvým koriandrem. Salsa je ideální ke kuřecímu masu s rýží nebo ke grilovaným masům.