Asijská mangová salsa

Kategorie:

Druh jídla: Bezmasá a zeleninová jídla
Příležitost: Párty
Sezóna: Grilovačka
Způsob vaření: Bez vaření

Suroviny

  • Chilli mleté Avokádo
  • Zázvor mletý Avokádo
  • Mořská sůl Mlýnek Avokádo
  • 1 lžička olivového oleje
  • 1 mango
  • 1 jarní cibulka
  • 1 červená cibule
  • čerstvý koriandr
  • 1 limety
  • 1 rajče
  • 1 paprika

Způsob přípravy

Mango odkrojíme od pecky, nakrojíme na kostičky a slupku sloupneme. V míse smícháme rajče nakrájené na kostičky, červenou cibuli nakrájenou na půlkolečka, jarní cibulku na kolečka, papriku na drobné kostičky. Zakápneme olejem a limetovou šťávou, okořením trochou chilli a zázvoru, špetkou solí. Nakonec přidáme mango a promícháme. Podáváme posypané čerstvým koriandrem. Salsa je ideální ke kuřecímu masu s rýží nebo ke grilovaným masům.