Výrobek použitý v receptu
Kategorie:
-
Druh jídla:
Vepřové maso
-
Příležitost:
Slavnostní menu
-
Sezóna:
Celý rok
-
Způsob vaření:
Pečení
Vepřové závitky s omeletou
Suroviny pro 4 osoby
- 1 lžičky Nové koření mleté Avokádo
- 1 lžička Paprika sladká mletá Avokádo
- Pepř černý mletý Avokádo
- Bylinková sůl Avokádo
- 2 lžíce plnotučné hořčice
- 500 g vepřové panenky
- 2 vaječné omelety
Způsob přípravy
Obě panenky nakrojíme podélně, ale ne úplně do konce. Jemně naklepeme na plátek cca 0,5 cm tlustý. Maso potřeme hořčici a posypeme kořením. Na každou panenku dáme omeletu, stočíme a zabalíme do potravinářské fólie vhodné k pečení. Pak obě panenky zabalíme do alobalu a pečeme cca 30 minut při teplotě 170 °C. Servírovat můžeme teplé i studené.