Výrobek použitý v receptu
Kategorie:
- 
                    Druh jídla:
                    
                    	
Vepřové maso
 - 
                    Příležitost:
					
						
Slavnostní menu
 - 
                    Sezóna:
					
						
Celý rok
 - 
                    Způsob vaření:
                    
                    	
Pečení
 
Vepřové závitky s omeletou
Suroviny pro 4 osoby
- 1 lžičky Nové koření mleté Avokádo
 - 1 lžička Paprika sladká mletá Avokádo
 - Pepř černý mletý Avokádo
 - Bylinková sůl Avokádo
 - 2 lžíce plnotučné hořčice
 - 500 g vepřové panenky
 - 2 vaječné omelety
 
Způsob přípravy
Obě panenky nakrojíme podélně, ale ne úplně do konce. Jemně naklepeme na plátek cca 0,5 cm tlustý. Maso potřeme hořčici a posypeme kořením. Na každou panenku dáme omeletu, stočíme a zabalíme do potravinářské fólie vhodné k pečení. Pak obě panenky zabalíme do alobalu a pečeme cca 30 minut při teplotě 170 °C. Servírovat můžeme teplé i studené.

            


