Kategorie:
-
Druh jídla:
Hovězí a telecí maso
-
Příležitost:
Párty
-
Sezóna:
Grilovačka
-
Způsob vaření:
Grilování
Hověží roštěná s bylinkami
Suroviny pro 4 osoby:
- Pepř černý mletý Avokádo
- 3 lžíce oleje
- 2 šalotky
- 2 lžíce směsi Steak Avokádo
- sůl dle chuti
- 2 lžíce plnotučné hořčice
- 300 g slaniny
- 500 g hovězí roštěné
- 6 plátků bílého chleba
- 4 lžíce bílého suchého vína
Způsob přípravy
Smícháme na kostky nakrájenou slaninu a cibuli, kořenící přípravek Steak, olej, sůl a pepř a rozdrcený chléb. Přilijeme víno, promícháme a necháme ležet 1 hodinu. Maso omyjeme, osušíme a grilujeme 10-12 minut z každé strany. Maso potřeme hořčící a naložíme hrubou (1 cm) vrstvu připravené pasty. Takto připravené maso grilujeme ještě několik minut.