Hověží roštěná s bylinkami

Kategorie:

Druh jídla: Hovězí a telecí maso
Příležitost: Párty
Sezóna: Grilovačka
Způsob vaření: Grilování

Suroviny pro 4 osoby:

  • Pepř černý mletý Avokádo
  • 3 lžíce oleje
  • 2 šalotky
  • 2 lžíce směsi Steak Avokádo
  • sůl dle chuti
  • 2 lžíce plnotučné hořčice
  • 300 g slaniny
  • 500 g hovězí roštěné
  • 6 plátků bílého chleba
  • 4 lžíce bílého suchého vína

Způsob přípravy

Smícháme na kostky nakrájenou slaninu a cibuli, kořenící přípravek Steak, olej, sůl a pepř a rozdrcený chléb. Přilijeme víno, promícháme a necháme ležet 1 hodinu. Maso omyjeme, osušíme a grilujeme 10-12 minut z každé strany. Maso potřeme hořčící a naložíme hrubou (1 cm) vrstvu připravené pasty. Takto připravené maso grilujeme ještě několik minut.