Kategorie:
-
Druh jídla:
Mletá masa
-
Příležitost:
Pro každý den
-
Sezóna:
Celý rok
-
Způsob vaření:
Smažení
Karbanátky se sýrem a žampióny
Suroviny pro 4 osoby:
- 1 lžíce směsi Mletá masa Avokádo
- 2 vejce
- 1 svazek petrželky
- olej na smažení
- 400 g mletého hovězího masa
- 1 najemno nakrájená cibule
- 2 utřené stroužky česneku
- 8 najemno nakrájených žampiónů
- máslo na smažení
- 30 g strouhaného tvrdého sýru
Způsob přípravy
Cibuli, česnek a žampióny usmažíme na másle, necháme vychladnout.
Smícháme s masem, přidáme nakrájenou petrželku, vejce, kořenící směs Mletá masa a sýr a dobře promícháme. Tvoříme karbanátky a smažíme na oleji.
Osušíme od tuku ubrouskem a podáváme s bramborem.