Kategorie:
- 
                    Druh jídla:
                    
                    	Dezerty a moučníky 
- 
                    Příležitost:
					
						Párty 
- 
                    Sezóna:
					
						Celý rok 
- 
                    Způsob vaření:
                    
                    	Vaření 
Hrušky v kořeněném sirupu
Suroviny pro 4 osoby:
- 5 ks koření Hřebíček celý Avokádo
- 1 svitek Skořice celá Avokádo
- 1 lžička koření Zázvor mletý Avokádo
- 4 lžíce cukru
- šťáva z jednoho citrónu
- 1 lžíce mátového likéru
- 4 čerstvé hrušky
Způsob přípravy
Litr vody přivedeme do varu společně s cukrem, citrónovou šťávou, likérem a kořením. Přidáme oloupané hrušky a vaříme dokud nezměknou.
Podáváme s horkou vanilkovou nebo karamelovou omáčkou a kopečkem zmrzliny.

 
            

