Kategorie:
-
Druh jídla:
Drůbež
-
Příležitost:
Pro každý den
-
Sezóna:
Celý rok
-
Způsob vaření:
Vaření
Kuřecí guláš se žampiony
Suroviny pro 4 osoby:
- 2 lžíce směsi Guláš Avokádo
- olej
- sůl dle chuti
- 4 svazek česneku nakrájené na plátky
- 200 ml slepičího vývaru
- 4 kusy kuřecích prsou nakrájené na kostky
- 2 nakrájené cibule
- 8 žampiónů nakrájených na čtvrtky
Způsob přípravy
Maso potřeme kořenícím přípravkem a smažíme na oleji. Osmažené maso odložíme stranou a na tuk po něm dáme cibuli, česnek a žampióny a smažíme dozlatova. Přidáme maso, přelijeme vývarem a vaříme cca 40 minut, podle potřeby ochutímesolí a pepřem.
Podáváme s rýží.