Kategorie:
- 
                    Druh jídla:
                    
                    	
Hovězí a telecí maso
 - 
                    Příležitost:
					
						
Pro každý den
 - 
                    Sezóna:
					
						
Celý rok
 - 
                    Způsob vaření:
                    
                    	
Vaření
 
Hovězí guláš s rajčaty
Suroviny pro 4 osoby:
- 2 žíce koření Paprika lahůdková mletá Avokádo
 - 2 lžíce směsi Guláš Avokádo
 - olej
 - 500 ml hovězího vývaru
 - 4 stroužky česneku nakrájené na plátky
 - 100 ml zakysané smetany
 - 600 g hovězího masa nakrájeného na kostky
 - 4 cibule nakrájené na kostky
 - 3 lžíce rajčatového protlaku
 - 200 ml rajčat pelati (loupaná v plechovce)
 - petrželka na posypání
 
Způsob přípravy
Hovězí kostky posypeme směsí Guláš a paprikou a smažíme na oleji. Přidáme cibuli a česnek a smažíme 15 minut za neustálého míchání. Pak přidáme protlak a vývar, vaříme doměkka. Nakonec přidáme rajčata, přivedeme do varu, dochutíme.
Podáváme se smetanou, posypané petrželkou.

            
