Hovězí svíčková na thajský způsob
Suroviny pro 4 osoby:
-
1 lžička směsi Čína Avokádo
-
50 g Marináda Orientální se zázvorem Avokádo
-
4 lžíce sojové omáčky
-
500 g hovězí svíčkové
-
1 červená paprika
-
1 žlutá paprika
-
1 mrkev nakrájená na nudličky
-
máslo
-
2 cibule nakrájené na proužky
-
1 stroužek česneku, nakrajený na plátky
-
1 feferonka
-
0.25 celeru nakrájeného na nudličky
Způsob přípravy
Hovězí svíčkovou nakrájíme na tenké proužky, smícháme s marinádou a marinujeme 8 hodin.
Papriky nakrájíme na proužky a společně s cibulí osmažíme na másle. Křupavou zeleninu přeložíme na talíř a ve stejné pánvi osmahneme hovězí s česnekem, feferonkou a sójovou omáčkou. Do takto připraveného hovězího masa přidáme zeleninu a vše dochutíme.
Podáváme s rýží.