Hovězí svíčková na thajský způsob

Kategorie:

Druh jídla: Hovězí a telecí maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob vaření: Smažení

Suroviny pro 4 osoby:

  • 1 lžička směsi Čína Avokádo
  • 50 g Marináda Orientální se zázvorem Avokádo
  • 4 lžíce sojové omáčky
  • 500 g hovězí svíčkové
  • 1 červená paprika
  • 1 žlutá paprika
  • 1 mrkev nakrájená na nudličky
  • máslo
  • 2 cibule nakrájené na proužky
  • 1 stroužek česneku, nakrajený na plátky
  • 1 feferonka
  • 0.25 celeru nakrájeného na nudličky

Způsob přípravy

Hovězí svíčkovou nakrájíme na tenké proužky, smícháme s marinádou a marinujeme 8 hodin.

Papriky nakrájíme na proužky a společně s cibulí osmažíme na másle. Křupavou zeleninu přeložíme na talíř a ve stejné pánvi osmahneme hovězí s česnekem, feferonkou a sójovou omáčkou. Do takto připraveného hovězího masa přidáme zeleninu a vše dochutíme.

Podáváme s rýží.