MRKVOVÁ POMAZÁNKA S TVAROHEM
			
		 
		
		
			
				
					
                        						
                            Suroviny
							
                                                                    - 
                                          Salátové koření Mlýnek                                    
 
                                                                    - 
                                        2  stroužky česneku                                    
 
                                                                    - 
                                        2  lžíce olivového oleje                                    
 
                                                                    - 
                                        3  jarní cibulky                                    
 
                                                                    - 
                                        200  mrkve                                    
 
                                                                    - 
                                        250  g polotučného tvarohu                                    
 
                                                                    - 
                                          sůl a čerstvě mletý černý pepř podle chuti                                    
 
                                                                    - 
                                        1  lžička citronové šťávy                                    
 
                                							
						 
						
                            						
					 
					
				 
			 
			
                Způsob přípravy
				
                    Mrkve oloupejte a nastrouhejte na jemném struhadle. Jarní cibulky omyjte a nakrájejte na tenká kolečka. Česnek oloupejte a jemně nasekejte nebo prolisujte.
V míse smíchejte tvaroh s nastrouhanou mrkví, nasekaným česnekem a jarními cibulkami.
Přidejte čerstvě namleté Salátové koření podle chuti a promíchejte. 
Dochuťte solí, čerstvě mletým černým pepřem a citronovou šťávou. 
Pokud chcete pomazánku více zjemnit, přidejte lžíci olivového oleje.
Vše důkladně promíchejte a případně dolaďte podle potřeby.
 
Nechte pomazánku chvíli odpočinout v lednici, aby se chutě propojily.