Den před grilováním si naložte maso. Kostky hovězího dejte do větší mísy a přidejte k nim oloupanou, na kousky nakrájenou červenou řepu. Přilijte olivový olej a směs koření na mletá masa.
Maso s řepou a kořením velice dobře promíchejte a nechejte v lednici do druhého dne. Ochucené maso umelte v mlýnku na maso. Přidejte vejce a na zahuštění trochu strouhanky. Vytvarujte malé karbanátky.
Ty smažte na rozehřáté pánvičce, s trochou oleje. Nejdříve zprudka, z obou stran. Potom teplotu snižte a prosmažte ještě asi pět až deset minut. Občas otočte. Přidejte cibuli nakrájenou na kolečka, můžete přidat ještě trošku oleje a dále opékejte společně.
Přilijte do pánve asi 150 ml vody nebo vývaru, přikryjte poklicí a na střední teplotu poduste.
Odklopte pánvičku a vyvařte přebytečnou vodu.
Podávejte s oblíbenou přílohou, zeleninou, salátem.