ZAPEČENÝ KVĚTÁK S KUŘECÍM MASEM A SMETANOU
Suroviny
-
1 balení Kuře pečené Avokádo
-
3 lžíce olivového oleje
-
500 gramů kuřecích prsou
-
1 velká cibule
-
2 lžíce hladké mouky
-
100 gramů parmezánu
-
1 květák
-
250 ml smetany
-
100 gramů sterilované kukuřice
Způsob přípravy
Ve velké pánvi zahřejte olivový olej. Na něj vysypejte nahrubo nakrájenou cibuli. Opékejte asi pět minut a přidejte na kousky nakrájená kuřecí prsa, která jste předtím obalili ve směsi koření Kuře pečené. Opečte ze všech stran a přidejte syrový květák, rozebraný na růžičky. Promíchejte, pár minut opékejte a zalijte 200 ml vývaru nebo vody. Přikryjte poklicí a na střední teplotu duste 10 minut.
Sundejte poklici, zasypejte hladkou moukou, promíchejte a zalijte smetanou. Přidejte také kukuřici.
Přesuňte do zapékací misky a zasypejte nastrouhaným parmezánem.
Zapečte v troubě vyhřáté na 190 °C, 15 minut.