GRILOVANÁ KRKOVICE SE SALÁTEM Z KUSKUSU A GRILOVANÉHO KVĚTÁKU
			
		 
		
		
			
				
					
                        						
                            Suroviny
							
                                                                    - 
                                        1 balení Grilovací s česnekem Avokádo                                    
 
                                                                    - 
                                        4  plátky vepřové krkovice                                    
 
                                                                    - 
                                        100  ml slunečnicového oleje                                    
 
                                							
						 
						
                                                            na salát:
                                
                                                                            - 
                                            200 gramů cherry rajčat                                        
 
                                                                            - 
                                            160  ml zeleninového vývaru                                        
 
                                                                            - 
                                              1/2 květáku                                        
 
                                                                            - 
                                            100 gramů kuskusu                                        
 
                                                                            - 
                                            80  ml olivového oleje                                        
 
                                                                            - 
                                              hrst nasekaného libečku                                        
 
                                                                    
                            						 
					 
					
				 
			 
			
                Způsob přípravy
				
                    Krkovici naložte do směsi oleje a koření. Trochu marinády si nechejte na květák. Nechejte marinovat, ideálně přes noc. Květák rozeberte na menší růžičky a také naložte do směsi oleje a koření, stejného, jaké jste použili na krkovici. Nechejte marinovat přibližně hodinu, až dvě. Poté ugrilujte. 
 
Připravte kuskus. Nasypejte ho do hluboké misky nebo hrnce. Zalijte olivovým olejem a promíchejte vidličkou. Zalijte vroucím vývarem a přiklopte poklicí. Nechejte odpočívat dokud nebude kuskus měkký. Promíchejte s květákem, cherry rajčata na polovinu nakrájenými a nasekaným libečkem. Podle chuti ještě ochuťte solí, pepřem a přidejte trochu olivového oleje. Podávejte s grilovanou krkovicí.