ŘEDKVIČKY NA MÁSLE

Kategorie:

Druh jídla: Bezmasá a zeleninová jídla
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob vaření: opékání

Suroviny

  • špetka koření Pepř černý mletý Avokádo
  • 2 lžičky Petrželová nať Avokádo
  • 100 gramů másla
  • 1 lžička soli
  • 4 svazky ředkviček

Způsob přípravy

Ředkvičky zbavte listů tak, aby zůstal kousek zelené natě. Hezky to vypadá a moc dobře chutná. Ředkvičky důkladně omyjte a překrojte napůl. V hrnci si rozpusťte máslo. Ochuťte ho solí, pepřem a sušenou petrželovou natí. Promíchejte a do másla vsypejte připravené ředkvičky. Na velice mírnou teplotu nechejte 2 minuty prohřívat. 

Ihned podávejte, třeba s kouskem čerstvého pečiva nebo jako přílohu ke grilování.