Kachnu okořeňte celým sáčkem směsi koření Divočina. Nezapomeňte kořenit i zevnitř. Pečte v zakrytém pekáči na nižší teplotu, 150 °C doměkka. Až je kachna měkká, sundejte víko z pekáče a opečte křupavou kůžičku. Když se dopéká kůže, připravte si snadný, ale úžasný salát. Ve velké pánvi rozehřejte olivový olej a dejte na něj opékat cibuli nakrájenou na měsíčky, mrkev na kolečka, plátky celeru a růžičky květáku. Ochuťte solí a pepřovým kořením. Opékejte deset minut, míchejte. Zelenina musí zůstat křupavá, ale teplotou musí lehce zkaramelizovat. Do zeleniny můžete ještě přilít výpek z kachny, který dodá zelenině skvělou chuť. Nakonec posypejte na kolečka nakrájenou jarní cibulkou a najemno nasekanou petrželkou. Podávejte s pečenou kachnou.