Smažené podkovy z kapra s hořčičnou omáčkou
Suroviny pro 4 osoby:
-
1 balení Perník Avokádo
-
1 balení Ryby Avokádo
-
1 lžíce olivového oleje
-
4 lžíce medu
-
100 g mouky
-
olivový olej na smažení
-
1 sklenice Hořčice Ruská Avokádo
-
4 kapří podkovy
-
dle chuti sůl, pepř
Způsob přípravy
Umyté kapří podkovy umyjeme a posypeme kořením na ryby, necháme uležet 30 minut v lednici. Pak připravíme omáčku: do misky dáme hořčici, med, olivový olej, půl balení perníkového koření, sůl a pepř podle chuti. Důkladně promícháme a necháme odležet. Naloženého kapra obalíme v mouce a smažíme v rozpáleném oleji. Olej necháme okapat a podáváme. Servírujeme s hořčičnou omáčkou.