Křupavá grilovaná křidýlka
Suroviny
-
čerstvý koriandr
-
20 velkých kuřecích křídel
Marináda
-
1 lžička Pepř barevný celý Avokádo
-
2 lžíce medu
-
3 lžíce sojové omáčky
-
2 lžíce citrónové šťávy
-
1 chilli paprička
-
1 lžíce čerstvého zázavoru
-
2 lžíce Pikantní křidýlka Avokádo
Způsob přípravy
Chilli papričku omyjeme, zbavíme semínek a najemno nasekáme. Zázvor nastrouháme najemno. Všechny ingredience na marinádu důkladně promícháme.
Omytá a očištěná křidélka naložíme do marinády a necháme odležet 4-6 hodin. Takto připravené křidélka grilujeme 30 minut, občas otočíme a potřeme marinádou. Před podáváním posypeme čerstvým koriandrem.