Kuřecí kapsa s bylinkovou strouhankou
Suroviny
-
2 lžíce Bazalka Avokádo
-
Mořská sůl Mlýnek Avokádo
-
100 g pšeničné mouky
-
1 vejce
-
1 houska
-
1 kuřecí prso
-
1 lžíce rajské omáčky
-
1 mozzarelly
Způsob přípravy
Nejdříve si připravíme bylinkovou strouhanku. Starší housku natrháme a rozmixujeme v mixéru, přidáme bazalku a promícháme.
Kuřecí prso osolíme a naříznutím v něm vytvoříme kapsu. Vnitřek pomažeme rajčatovou omáčkou, vložíme natrhanou mozzarelu. Prso obalíme v mouce, vajíčku a bylinkové strouhance. Smažíme 4 minuty z obou stran. Poté dáme ještě zapéct na 10 minut na 180 °C. Podáváme se salátkem z rukoly, rajčátek, cibule a parmazánu zakápnuté olivovým olejem.