Salát s plátky uzeného lososa, vejcem a francouzskou zálivkou

Kategorie:

Druh jídla: Saláty a zálivky
Příležitost: Slavnostní menu
Sezóna: Celý rok
Způsob vaření: Vaření

Suroviny pro 4 osoby:

  • 1 balení Salátová zálivka Francouzská Avokádo
  • 1 citrón
  • 8 cherry rajčátek
  • Pepř barevný Mlýnek Avokádo
  • 200 g různých druhů salátů
  • 1 malá červená cibule
  • 1 malá bílá cibule
  • 4 vejce vařená natvrdo
  • 300 g uzeného lososa
  • 150 g sýra camembert nebo brie

Způsob přípravy

Francouzskou zálivku připravíme podle návodu na obalu.
Salát oplachneme a osušíme. Sýr nakrájíme na kostky, cibule na kolečka. Listy salátů uložíme na talíře, zalijeme zálivkou, na salát uložíme lososa, vejce, sýr, rajčátka a cibuli,
přizdobíme kousky citrónu okořeníme čerstvě mletým barevným pepřem.