Kategorie:
- 
                    Druh jídla:
                    
                    	Saláty a zálivky 
- 
                    Příležitost:
					
						Pro každý den 
- 
                    Sezóna:
					
						Celý rok 
- 
                    Způsob vaření:
                    
                    	Bez vaření 
SALÁT DO SKLENIČKY
Suroviny na dvě porce
- 1 lžička Ryby Avokádo
- 1 lžíce olivového oleje
- 1 salátová okurka
- 10 ředkviček
- hromada oblíbených klíčků
- 200 g mražených krevet (ideální velikost 71/90)
- podle chuti další oblíbená zelenina- avokádo, rajčata, papriky,...
na zálivku
- 1 balení Salátová zálivka Bylinková Avokádo
- 2 lžíce kvalitního olivového oleje
- 300 g bílého jogurtu
Způsob přípravy
Salátovou okurku omyjte a nakrájejte na kostičky, ředkvičky na kolečka a ostatní zeleninu, kterou nakrájíme také na kostičky.
Krevety nechte rozmrazit a dejte okapat do cedníku. V pánvi zahřejte olivový olej a vsypejte na něj krevety. Dochuťte směsí koření Ryby.
Opékejte přibližně 5 minut.
Do sklenice skládejte vrstvy zeleniny a krevet.
Do jogurtu vmíchejte olivový olej a salátovou zálivku. Promíchejte a zalijte salát připravený ve sklenici.
Zavřete víčkem a skladujte v lednici. Podle zvolených sklenic takto připravíte přibližně dvě porce.

 
            
