Kategorie:
-
Druh jídla:
Vepřové maso
-
Příležitost:
Pro každý den
-
Sezóna:
Grilovačka
-
Způsob vaření:
Grilování
GRILOVANÁ KRKOVICE MARINOVANÁ V HOŘČICOVÉM KŘENU
Suroviny
- 1 lžíce Divočina Avokádo
- 1 lžička soli
- 50 ml slunečnicového oleje
- 4 lžíce Křen hořčicový s medem
- 4 silnější plátky vepřové krkovice
Způsob přípravy
V misce smíchejte směs koření Divočina s olejem a křenem. Přidejte lžičku soli a důkladně promíchejte. Směsí potřete z obou stran plátky masa. Maso zavřete do krabičky s víčkem a nechejte 24 hodin marinovat v lednici.
Na druhý den nechejte ohřát na pokojovou teplotu a grilujte z obou stran, dozlatova.
Ideální přílohou je svěží listový salát, zelenina, dobré čerstvé pečivo a Křen hořčicový Avokádo.