Kategorie:
-
Druh jídla:
Uzeniny
-
Příležitost:
Pro každý den
-
Sezóna:
Grilovačka
-
Způsob vaření:
Grilování
KLOBÁSA S LEHKÝM BRAMBOROVÝM SALÁTEM
Suroviny
- 1 balení Marináda Pivní medová
- 4- 8 ks klobás
na salát
- 80 gramů bílého jogurtu
- sul
- 800 gramů brambor
- 4 jarní cibulky
- 100 gramů majonézy
- 8 ředkviček
- 150 gramů polníčku
- 4 lžíce Hořčice Francouzská Avokádo
Způsob přípravy
Brambory uvařte v osolené vodě ve slupce. Oloupejte a nakrájejte na půlkolečka. Klobásy naložte do marinády a poté ugrilujte. Brambory dejte do mísy a přidejte k nim majonézu, jogurt, kolečka ředkviček, kolečka jarní cibulky, polníček a trochu soli. Promíchejte a ještě dolaďte podle chuti. Podávejte s grilovanou klobásou.