Kategorie:
-
Druh jídla:
Drůbež
-
Příležitost:
Pro každý den
-
Sezóna:
Grilovačka
-
Způsob vaření:
Grilování
GRILOVANÝ ŠPIZ S KUŘECÍM MASEM A ANANASEM
Suroviny
- Marináda Orientální se zázvorem Avokádo
- 600 gramů kuřecích prsou
- červená cibule
- polovina ananasu
Způsob přípravy
Maso nakrájejte na kostky, ananas oloupejte a nakrájejte na stejně velké kostky jako maso. Cibuli na čtvrtky. Všechno dejte do velké misky a zalijte marinádou. Promíchejte, aby byly všechny suroviny obalené. Přiklopte víkem a nechejte v lednici marinovat minimálně dvě hodiny, ale ideálně přes noc.
Na jehlu napichujte střídavě marinované maso, ananas, plátky cibule a takto střídejte dokud máte jehly a suroviny. Opečte na grilu a podávejte s oblíbenou přílohou.