Kategorie:
-
Druh jídla:
Drůbež
-
Příležitost:
Pro každý den
-
Sezóna:
Celý rok
-
Způsob vaření:
opékání
KRŮTÍ PRSA S HRÁŠKEM
Suroviny
- 800 gramů krůtích prsou
- 2 červené cibule
- 4 lžíce hladké mouky
- 1 balení Krůtí maso Avokádo
- 300 gramů mraženého hrášku
Způsob přípravy
Zahřejte velkou pánev a nalijte do ní olej. Krůtí prsa nakrájejte na plátky, z obou stran okořeňte a dejte opékat do pánve. Opečte z obou stran a přidejte na kolečka nakrájenou červenou cibuli. Krůtí plátky poprašte moukou a otočte, opečte. Zalijte vodou nebo vývarem tak, aby maso bylo ponořené. Přikryjte poklicí a nechejte na mírnou teplotu probublávat 15 až 20 minut. Sundejte poklici, přidejte mražený hrášek. Podle potřeby můžete přidat tekutinu. Jemně promíchejte, přiklopte poklicí a nechejte dalších 5 minut. Promíchejte, ochutnejte a podle chuti ještě osolte a ochuťte pepřem. Nejlepší přílohou je rýže.