Kategorie:
-
Druh jídla:
Předkrmy a chuťovky
-
Příležitost:
Párty
-
Sezóna:
Celý rok
-
Způsob vaření:
Bez vaření
POMAZÁNKA ZE SUŠENÝCH RAJČAT
Suroviny
- 2 lžíce Bazalka Avokádo
- Česnek sušený Avokádo
- 50 gramů zakysané smetany
- 10 kusů černých oliv
- sůl a pepř
- 4 ks Šušená rajčata v oleji s bylinkami
- 250 gramů pomazánkového másla
Způsob přípravy
Olivy nakrájíme nadrobno nebo na půlkolečka. Rajčata na menší kousky. Všechny suroviny promícháme a dochutíme solí, pepřem, bazalkou a česnekem. S tím to nepřehánějte, protože by jeho chuť mohla přehlušit všechny ostatní. Pomazánku podávejte vychlazenou, ozdobenou snítkou bazalky.