Kategorie:
-
Druh jídla:
Vepřové maso
-
Příležitost:
Pro každý den
-
Sezóna:
Grilovačka
-
Způsob vaření:
Grilování
KRKOVICE NA GRILU SE ZELNÝM KOPROVÝM SALÁTEM
Suroviny
- Pepř černý mletý Avokádo
- 100 gramů bílého jogurtu
- 2 lžičky soli
- 4 plátky vepřové krkovičky
- 4 jarní cibulky
- 100 gramů majonézy
- Marináda Pivní medová
- 300 gramů čerstvého bílého zelí
- 100 gramů bulvového celeru
- 3 hrsti kopru
- 2 lžíce bílého vinného octa
Způsob přípravy
Marinovanou krkovici připravte na grilu. Zelí nasekejte najemno, přidejte nakrájenou cibuli, najemno nastrouhaný celer, nasekaný kopr. Promíchejte s majonézou a jogurtem. Dochuťte octem, solí a pepřem. Ideálně nechejte také pár hodin rozležet v lednici.